به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی سازمان امور اقتصادی و دارایی استان یزد " مهدي مهديار " افزود: با برگزاري چند دور مذاكره طرفهاي داخلي و خارجي در خصوص نحوه و ميزان مشاركت طرفين و نيز توافقات صورت گرفته در اين زمينه و با پيگيريهاي مستمر مركز خدمات سرمايهگذاري استان نهايتاً مجوز سرمايهگذاري خارجي براي اين گروه مشترك داخلي و خارجي از سوي سازمان سرمايهگذاري و كمكهاي فني و اقتصادي كشور صادر شده است.
مهديار تصريع كرد: بر اساس اين مجوز، شركتهاي سرمايهگذار ميتوانند از معافيتهاي مالياتي ورود ماشينآلات و نيز صادرات محصولات توليدي، تضامين مربوط به ريسكهاي غير تجاري، امكان خريد و انتقال ارز مورد نياز جهت تاًمين سود سهام سرمايهگذار خارجي، برگشت اصل سرمايه خارجي و منافع آن از شبكه بانكي و ديگر تسهيلات مربوط به قانون تشويق و حمايت سرمايهگذاري خارجي بهرهمند شوند.
مسئول ستاد و مركز خدمات سرمايهگذاري استان خاطر نشان كرد: در اين پروژه كه با هدف توليد سالانه 400 هزار تن انواع مفتول آلياژي در سايزهاي 5/5 الي 16 ميلي متر احداث خواهد شد، گام مهمي در جهت تاُمين بخشي از فولاد مورد نياز واحدهاي خودروسازي ، قطعه سازي صنايع نفت و گاز كشور برداشته خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: بنا بر اظهارات مسئولين اجرای اين طرح با توجه به نوع تكنولوژي و ماشينآلات پيشبيني شده ، ميزان توليد سالانه و سايزهاي فولاد توليدي، اين طرح را به اولين واحد توليد مفتول آلياژي كشور در نوع خود تبديل خواهد نمود.
مهديار اضافه كرد: با توجه به مجوزهاي استاني و ملي كسب شده و توافقات بعمل آمده توسط شركاي داخلي و خارجي در خصوص نحوه، نوع و ميزان مشاركت طرفين و نيز آماده بودن زير ساختها و مكان این واحد تولیدی و صنعتی جهت انتقال ماشينآلات مورد نياز طرح، اميدواريم در آينده نزديك شاهد آغاز به كار آن در استان يزد باشيم.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 25,نوامبر,2024